Aplikace IFRS na vybraný zemědělský podnik - Kmoch, Jakub; Dvořáková, Dana, 1966-; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této diplomové práce je posoudit aplikovatelnost IFRS na vybraný zemědělský podnik, který účtuje podle české legislativy. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje specifika zemědělské činnosti, českou legislativu ve vztahu k zemědělství, oceňování a účtování v živočišné a rostlinné výrobě, dotace a vykazování a oceňování dle IAS 41 - Zemědělství a IFRS 13 – Oceňování ve fair value. V praktické části je provedena aplikace mezinárodních účetních standardů na živočišnou a rostlinnou výrobu vybraného zemědělského podniku.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses