Srovnání nástrojů pro data discovery - Bischof, Matěj; Slánský, David; Novotný, Ota, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá srovnáním a zhodnocením nástrojů pro data discovery. V první části se zaměřuje na pochopení významu dat a zejména velkých dat pro moderní podniky, vysvětluje jejich důležitost a popisuje příklady přístupů a metod využívaných pro práci s velkými daty. Dále popisuje, v jakém odvětví se nástroje pro data discovery používají v praxi v dnešní době a proč zrovna zde jsou natolik užitečné.V druhé části se práce zabývá analýzou a srovnáním konkrétních nástrojů, které se na trhu dnes vyskytují a návrhem nejlepšího řešení pro konkrétní příkladovou firmu.
Vedoucí práce: David Slánský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses