Rozbor trhu poskytovatelů KEB služeb v oblasti přeprav balíkových zásilek - Křikava, Rostislav; Novák, Radek, 1960-; Kolář, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce se zabývá rozborem aktuální situace na tuzemském trhu přepravy balíkových zásilek, který byl ovlivněn rozšířením nemoci COVID-19. Cílem práce je porovnat situaci na tomto trhu před a během nouzového stavu. Současně si práce dává za cíl zhodnocení spokojenosti zákazníků s konkrétními poskytovateli kurýrních, expresních a balíkových služeb a srovnat poskytované služby těchto společností. Samotný výzkum se skládá ze dvou částí. Vlastní testování bylo prováděného formou dotazníkového šetření a formou tzv. mystery shoppingu, kdy byl proveden nákup na náhodně vybraných e-shopech, u kterých bylo možné objednání dovozu zásilky s danými společnostmi. Na těchto dvou částech je následně proveden rozbor a vzájemné porovnání.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses