Event marketingová strategie ve vybrané společnosti - Novák, Robert (2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh optimalizace event marketingové strategie ve vybrané společnosti XY, která působí v oblasti SaaS společností. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části je na základě odborné literatury poskytnutý ucelený obraz celého event marketingu. V praktické části práce se popisuje samotná společnost, analyzuje se stávající event marketingová strategie, konkurence na trhu a přístupy tvorby event marketingu. Analýzy strategie event marketingu, konkurence na trhu a tvorba event marketingové strategie budou provedeny na základě poskytnutí interní dokumentace společnosti, rozhovorů s pracovníkem event marketingového oddělení společnosti, s experty z event marketingu a sekundárních zdrojů. Dále následuje identifikace silných a slabých stránek a následně navržení možné optimalizace. Optimalizace event marketingové strategie vybrané společnosti je navržena na základě porovnání zjištěných informací s teoretickými poznatky této práce.