Developerský projekt, FajnOVA Business & Living District Ostrava - Chlumecký, David (2020)
Tato závěrečná práce se zabývá finančním modelem a jeho interpretací proprojekt s názvem ,,FajnOVA Business & Living District Ostrava“. Na vybranémpozemku v Ostravě byla vytvořena strategie pro akvizici, výstavbu a exitdeveloperského projektu za využití finančního modelu pro výpočet hodnotydevelopmentu a jeho nákladovosti na základě analýzy trhu rezidenčních a komerčníchnemovitostí v Ostravě.