Developerský projekt, FajnOVA Business & Living District Ostrava - Chlumecký, David; Mazáček, David; Šťastník, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato závěrečná práce se zabývá finančním modelem a jeho interpretací proprojekt s názvem ,,FajnOVA Business & Living District Ostrava“. Na vybranémpozemku v Ostravě byla vytvořena strategie pro akvizici, výstavbu a exitdeveloperského projektu za využití finančního modelu pro výpočet hodnotydevelopmentu a jeho nákladovosti na základě analýzy trhu rezidenčních a komerčníchnemovitostí v Ostravě.
Vedoucí práce: David Mazáček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet