Developerský projekt, FajnOVA Business & Living District Ostrava - Jelínková, Tereza (2020)
Tato závěrečná práce se zabývá finančním modelem a jeho interpretací pro projekt s názvem ,,FajnOVA Business & Living District Ostrava“. Na vybraném pozemku v Ostravě byla vytvořena strategie pro akvizici, výstavbu a exit developerského projektu za využití finančního modelu pro výpočet hodnoty developmentu a jeho nákladovosti na základě analýzy trhu rezidenčních a komerčních nemovitostí v Ostravě.