Developerský projekt, FajnOVA Business & Living District Ostrava - Svoboda, Pavel; Mazáček, David; Buryan, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato závěrečná práce se zabývá finančním modelem a jeho interpretací pro projekt s názvem ,,FajnOVA Business & Living District Ostrava“. Na vybraném pozemku v Ostravě byla vytvořena strategie pro akvizici, výstavbu a exit developerského projektu za využití finančního modelu pro výpočet hodnoty developmentu a jeho nákladovosti na základě analýzy trhu rezidenčních a komerčních nemovitostí v Ostravě.
Vedoucí práce: David Mazáček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet