DEVELOPERSKÝ PROJEKT, OSTROV&ODVAHA!!! - Hajduk, Lukáš; Kaizr, Jaroslav; Šťastník, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato práce popisuje možný developerský rozvoj doposud neuchopeného ostravského území o rozloze ca 19 ha a to včetně základního finančního plánu a řešení stavební, obchodní a právní problematiky. Území skrývá zajímavý developerský potenciál včetně možnosti dalšího budoucího rozvoje v severní či jižní části na pozemcích dalších vlastníků. V práci uvažujeme o výstavbě třech ikonických věží, které by připomínaly !!!, tedy část loga města Ostrava. Věže by měly především sloužit pro administrativní účely s možností využití parteru na retail a služby.
Vedoucí práce: Jaroslav Kaizr
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet