DEVELOPERSKÝ PROJEKT, OSTROV&ODVAHA!!! - Sachr, Jan (2020)
Tato práce popisuje možný developerský rozvoj doposud neuchopeného ostravského území o rozloze ca 19 ha a to včetně základního finančního plánu a řešení stavební, obchodní a právní problematiky. Území skrývá zajímavý developerský potenciál včetně možnosti dalšího budoucího rozvoje v severní či jižní části na pozemcích dalších vlastníků. V práci uvažujeme o výstavbě třech ikonických věží, které by připomínaly !!!, tedy část loga města Ostrava. Věže by měly především sloužit pro administrativní účely s možností využití parteru na retail a služby.