Analýza developerského projektu Zelené město v Ostravě - Juritková, Miroslava; Mazáček, David; Šťastník, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato práce pojednává o rozvoji významného území v centrální části města Ostrava z pohledu developerské společnosti. Zaměřuje se nad komplexním přístupem developerské společnosti s ohledem na vhodné využití předmětného území, ale především si dává za cíl posoudit developerský záměr s ohledem na jeho financování, právní a stavební stránku a v neposlední řadě také na obchodní a marketingovou činnost s tím spojenou. Přidaná hodnota této práce přináší jednu z potenciálních možností, jak předmětné území využít s ohledem na tržní prostředí v Ostravě a jeho potenciál do budoucna.
Vedoucí práce: David Mazáček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet