Korporátní etika : Aplikace organizační a behaviorální ekonomie v managementu při výzkumu neetického chování - Houdek, Petr, 1981- (2018)
Habilitační práce se skládá ze 13 publikovaných recenzovaných článků zaměřených na aplikaci teorií a poznatků behaviorální ekonomie a behaviorální etiky v oblasti podnikové etiky. Úvodní kapitola obsahuje shrnutí hlavních myšlenek prezentovaných v daných článcích.