Korporátní etika : Aplikace organizační a behaviorální ekonomie v managementu při výzkumu neetického chování - Houdek, Petr, 1981-; Kovářová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Habilitační práce se skládá ze 13 publikovaných recenzovaných článků zaměřených na aplikaci teorií a poznatků behaviorální ekonomie a behaviorální etiky v oblasti podnikové etiky. Úvodní kapitola obsahuje shrnutí hlavních myšlenek prezentovaných v daných článcích.
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet