Insolvenční právo - Richter, Tomáš; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Richter, Tomáš: Insolvenční právo, 2. doplněné a upravené vydání. Praha: Wolters Kluwer ČR, ISBN 978-80-7552-444-7
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet