Intermodální přeprava se zvláštním zřetelem na její organizaci a řízení - Kolář, Petr (2020)
Kolář, Petr. Intermodální přeprava se zvláštním zřetelem na její organizaci a řízení. 1. vyd. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2019. 136 s. ISBN 978-80-7598-415-9. Tato monografie je dostupná v Národní knihovně České republiky.