Intermodální přeprava se zvláštním zřetelem na její organizaci a řízení - Kolář, Petr; Machková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Kolář, Petr. Intermodální přeprava se zvláštním zřetelem na její organizaci a řízení. 1. vyd. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2019. 136 s. ISBN 978-80-7598-415-9. Tato monografie je dostupná v Národní knihovně České republiky.
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet