Oceňování zvířat v zoologických zahradách - Kuličková, Tereza; Svoboda, Michal, 1983-; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Předložená bakalářská práce se zaměřuje na problematiku oceňování zvířat a jejich účtování v zoologických zahradách v České republice, a to nejen na základě českých účetních předpisů, ale i na základě Mezinárodních účetních standardů. V rámci práce se představuje zoologická zahrada jako instituce, následně jsou uvedeny základní informace o příspěvkových organizacích, jejich vzniku, hospodaření a financování. Na závěr byly popsány metody oceňování a účtování zvířat ve dvou zoologických zahradách, a to Zoologická zahrada Praha a Zoologická a botanická zahrada Plzeň.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses