Ekonomické dopady podpory podnikání v České republice - Dvouletý, Ondřej; Potluka, Oto, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Habilitační práce se věnuje podnikatelské aktivitě v České republice a zhodnocení ekonomických dopadů u příjemců podpory z vybraných veřejných programů podpory podnikání. Habilitační práce má formu sjednocujícího komentáře k sedmi publikovaným vědeckým pracím. Jednotlivé kapitoly habilitační práce představují přístupy k měření podnikatelské aktivity, monitorují její vývoj v České republice a hodnotí ekonomické dopady u příjemců podpory vybraných českých programů podpory podnikání (přímých dotací, finančních nástrojů a institucí podnikatelské infrastruktury). Závěry práce pak poukazují na nutnost akumulovat příklady dobře fungujících programů a na potřebu využívat při formulaci hospodářsko-politických opatření tzv. evidence-informed decision-making přístup.
Vedoucí práce
Habilitační práce (doc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet