Logistický řetězec čínských e-commerce tržištích působící na B2C trhu cílený na český trh - Wesselý, Daniel; Novák, Radek, 1960-; Váňa, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tématem této diplomové práce je: Logistický řetězec čínských e-commerce tržištích působící na B2C trhu cílený na český trh. Práce je zaměřena na logistický řetězec 2 významných čínských e-commerce tržištích AliExpress.com a Gearbest.com. Hlavním cílem práce je modifikace aktuálního logistického řetězce těchto firem podle preferencí českých spotřebitelů, čímž vytvoří cílenou nabídku služeb na český trh a tím si zlepšit řízení vztahů se zákazníky. Tyto modifikace slouží jako vzor pro ostatní zahraniční internetové obchody, aby si podle nich nastavili své procesy pro český trh. Jednotlivé návrhy vychází z výzkumu primárních i sekundárních dat.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses