Predikce vývoje ceny vzácných kovů pomocí technické a fundamentální analýzy - Lukeš, Jaroslav (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřená na téma technické a fundamentální analýzy a následnévyužití těchto poznatků k tvorbě funkčních a profitabilních obchodních systémů. V první částijsem se zaměřil na segment trhu vzácných kovů, konkrétně palladia a platiny. Následujezhodnocení technické analýzy na základě dostupných vypracovaných studií. Ve třetí částipojednává práce blíže o fundamentální analýze a zkoumá analýzu poptávky a nabídky.V poslední části je provedena konstrukce často používaných indikátorů technické analýzyv programu Excel a zkoumání jejich úspěšností.