Predikce vývoje ceny vzácných kovů pomocí technické a fundamentální analýzy - Lukeš, Jaroslav; Fičura, Milan; Juhászová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřená na téma technické a fundamentální analýzy a následnévyužití těchto poznatků k tvorbě funkčních a profitabilních obchodních systémů. V první částijsem se zaměřil na segment trhu vzácných kovů, konkrétně palladia a platiny. Následujezhodnocení technické analýzy na základě dostupných vypracovaných studií. Ve třetí částipojednává práce blíže o fundamentální analýze a zkoumá analýzu poptávky a nabídky.V poslední části je provedena konstrukce často používaných indikátorů technické analýzyv programu Excel a zkoumání jejich úspěšností.
Vedoucí práce: Milan Fičura
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses