Vliv primárních skupin na kupní rozhodování studentů - Fomina, Sofiya; Zamazalová, Marcela; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je analýza vlivu primárních skupin, především rodičů a kamarádů, na kupní rozhodování studentů. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy potřebné pro správné pochopení zmíněné problematiky. Součástí této práce je rovněž kvantitativní analýza dat získaných z dotazníkového šetření a odpovědí na položené výzkumné otázky. Provádí se i hodnocení významnosti a charakterizace vlivů na základě získaných informací.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses