Hodnocení efektivnosti investičního projektu - Kolář, Jan (2020)
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení efektivnosti investičního projektu. Cílem je zhodnotit efektivnost nákupu a provozu magnetické rezonance prostřednictvím ekonomického modelu a vyhodnotit vybrané varianty financování. V teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení efektivnosti, vybrané varianty financování a analýza rizik. V praktické části bude zhodnocena efektivnost a zdroj financování a jeho dopady na konkrétní investiční projekt.