Hodnocení efektivnosti investičního projektu - Kolář, Jan; Machek, Ondřej, 1985-; Javůrek, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení efektivnosti investičního projektu. Cílem je zhodnotit efektivnost nákupu a provozu magnetické rezonance prostřednictvím ekonomického modelu a vyhodnotit vybrané varianty financování. V teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení efektivnosti, vybrané varianty financování a analýza rizik. V praktické části bude zhodnocena efektivnost a zdroj financování a jeho dopady na konkrétní investiční projekt.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses