Marketing vo verejných službách – SMART Prague - Lazoríková, Slavomíra; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou marketingu vo verejných službách. Cieľom práce je na príklade koncepcie Smart Prague, ktorá zastrešuje inovatívne verejné služby poskytované v Prahe, zanalyzovať súčasnú marketingovú komunikáciu a prostredníctvom tejto analýzy a primárnych dát získaných z dotazníkového šetrenia navrhnúť odporúčania na zlepšenie komunikačnej stratégie koncepcie. Výstupom práce je práve množina odporúčaní, ako komunikáciu zlepšiť.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses