Prediktivní analytika ve finanční oblasti - Králíčková, Lucie; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou prediktivní analýzy ve finanční společnosti, která poskytuje úvěry. Cílem práce je představení prediktivní analýzy a její aplikace na konkrétním případu. Práce je dělena na dvě základní části. První z částí práce shrnuje základy prediktivní analýzy s ohledem na teoretickou základnu v rámci rešerše dostupných zdrojů. Druhá část řeší konkrétní možné využití analytických statistických metod s využitím dostupných dat.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses