Webová aplikace pro příspěvkovou organizaci ZŠ Vraňany - Budinský, Petr; Sklenák, Vilém, 1963-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá tvorbou webové aplikace pro příspěvkovou organizaci Základní škola Vraňany, okres Mělník. Na adrese https://www.zsvranany.cz/ se nachází webové stránky školy. Důvodem výběru této příspěvkové organizace je zjednodušení administrace stránek pro lepší prezentaci školy a následnou propagaci. Cílem je vytvořit webovou aplikaci pro údržbu webu Základní školy Vraňany. Cíle autor dosáhl provedením analýzy této vzdělávací instituce a následně upravením webových stránek do takové podoby, aby byly lépe použitelné jak pro zaměstnance, tak i pro veřejnost. Webová aplikace je přínosem zejména pro Základní školu Vraňany. Práce obsahuje návrh webové aplikace, implementaci a testování. V teoretické části bude stručně popsán jazyk HTML, CSS a technologie, které umožnují práci s webovými aplikacemi. Praktická část se zaměřuje na úpravu webových stránek, které budou optimalizovány pro mobilní zařízení a pro vyhledávače. Nejobsáhlejší, praktickou částí bude vývoj webové aplikace.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses