Komunikační strategie společnosti Deloitte - Lomakina, Anastasia; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Předmětem této bakalářské práce je komunikační strategie společnosti Deloitte. Cílem této práce je navržení doporučení k aktuální komunikační strategie, která přispěje k efektivnějšímu dosažení marketingových a firemních cílů. Jako zvolená metoda pro dosažení stanoveného cíle je vybrána analýza nynější komunikační strategie dané firmy.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses