Budoucnost práce v době 4. průmyslové revoluce na příkladu platformy MarketPlace - Čáp, Zbyněk; Vlčková, Jana; Valík, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Ve své bakalářské práci se zabývám dopadem 4. průmyslové revoluce do pracovní sféry, kde chci poukázat na fakt, jaký důsledek bude mít automatizace, digitalizace a decentralizace většiny pracovních míst a do jakých nových sektorů se budou muset lidi rekvalifikovat. Větší důraz budu klást na bankovní a finanční sektor, jelikož ve třetí kapitole se chci zaměřit na platformu, která je využívána bankovní společností. Platformu, MarketPlace lze svojí podstatou a fungováním zařadit do 4. průmyslové revoluce, ač se pohybuje na úplných začátcích.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses