Hospodářská spolupráce ČR a SRN z pohledu malých a středních podniků - Hovorka, Petr (2020)
Tato diplomová práce se zabývá hospodářskou spoluprací České republiky a Německa, které je dlouhodobě nejdůležitějším partnerem pro českou ekonomiku. Dále se práce zaměřuje na malé a střední podniky a jejich významný přínos do ekonomiky obou států. Především pak na přínos česko-německé spolupráce těmto společnostem a na jejich pohled na toto téma.