Hospodářská spolupráce ČR a SRN z pohledu malých a středních podniků - Hovorka, Petr; Čajka, Radek, 1983-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá hospodářskou spoluprací České republiky a Německa, které je dlouhodobě nejdůležitějším partnerem pro českou ekonomiku. Dále se práce zaměřuje na malé a střední podniky a jejich významný přínos do ekonomiky obou států. Především pak na přínos česko-německé spolupráce těmto společnostem a na jejich pohled na toto téma.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses