Vstup vybrané společnosti na zahraniční trh - Machová, Bára; Hinčica, Vít; Vlček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této prakticky orientované diplomové práce je vytvoření vhodné finanční strategie pro vstup vybrané firmy na zahraniční trh. Diplomová práce se skládá z teoretické části, ve které je obsažena především důkladná literární rešerše, a praktické části řešící konkrétní záležitosti vybraného podniku spjaté s možnou expanzí na zahraniční trhy. V teoretické části je z hlediska cíle práce blíže popsána finanční analýza. Praktická část diplomové práce klade především důraz na prezentaci vybraných trhů s potenciální možností expanze na dané trhy. Nosným dílem této části je finanční plán vycházející z účetních dat a prognózy vývoje společnosti.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses