Vývoj a současné trendy maloobchodu v Rusku na příkladu vybrané firmy - Taran, Tatiana; Bolotov, Ilya; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit koncept ruského maloobchodního trhu a zjistit specifika a odlišnosti ruského retailingu v porovnání se světovým „průměrem“. Druhým cílem práce je představit tato specifika na příkladu existující obchodní společnosti Pyaterochka, která je součástí X5 Retail Group, a analyzovat změny strategie této společnosti. První část práce na teoretické úrovni zkoumá pojem a podstatu maloobchodu a také analyzuje historii, současné trendy a specifika maloobchodního trhu v Rusku. Druhá část je zaměřená na analýzu postavení společnosti Pyaterochka na ruském trhu.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses