Analýza nabídky sportovních kurzů VŠE a jejich propagace - Babincová, Tereza; Kubálek, Tomáš, 1963-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem diplomové práce je navrhnout způsoby na zlepšení komunikační a propagační strategie pro nabízené sportovní kurzy VŠE včetně vytvoření několika vlastních návrhů propagačních materiálů. Cíle bude dosaženo prostřednictvím podrobné analýzy komunikační strategie a za pomoci vlastního dotazníkového šetření, které provedu mezi studenty a absolventy VŠE. Teoretická část je zaměřena na význam a definici marketingu a charakteristiku pojmů marketingový výzkum, SWOT analýza, komunikační mix. Jejím obsahem jsou také různé druhy marketingové komunikace a tvorba a design propagačních dokumentů a reklamních textů. Praktická část obsahuje analýzu nabídky sportovních kurzů VŠE, komunikační strategie a komunikačního mixu CTVS, jeho SWOT analýzu a také analýzu konkurenčních univerzit konkrétně jejich nabídky sportovních kurzů a komunikační strategie se zaměřením na digitální a online komunikaci včetně vzájemného srovnání s VŠE. V závěru práce je vyhodnocen marketingový výzkum, který byl proveden autorkou mezi studenty a absolventy VŠE. Na základě výsledků výzkumu jsou navrženy vlastní nápady na zlepšení komunikační a propagační strategie CTVS včetně vlastních návrhů propagačních materiálů.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses