Franchising - možná forma spolupráce - Kysilka, Miroslav; Hásová, Jiřina, 1954-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá posouzením podnikání v systému franchisingu pro podnikatele. Teoretická část práce definuje systém franchisingu, popisuje historii franchisingu a představuje jednotlivé druhy franchisingu spolu s jejich výhodami a nevýhodami. Praktická část posléze srovnává výhody a nevýhody jednotlivých způsobů, jejichž prostřednictvím je možné franchisu provozovat. Dále detailně analyzuje a uvádí jednotlivé typické části franchisové smlouvy.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses