Imigrační politika v Evropě a její ekonomické aspekty - Faltys, Jan; Müller, Karel B., 1972-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Práce je koncipována jako dvoupřípadová studie a zabývá se imigrační a sociální politikou Řecka a Švédska. Ovšem obě politiky států práce zkoumá z hlediska trhu práce a snaží se zjistit, jaké vlivy má každá politika jednotlivého státu na jeho trh práce a v čem spočívají silné a slabé stránky těchto politik. Na závěr se práce také snaží formulovat doporučení na základě zjištěných slabých stránek.
Vedoucí práce: Karel Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses