Procesní analýza a návrh optimalizace vybrané části firmy - Popelář, Jakub; Oškrdal, Václav; Nechanický, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem této diplomové práce je poskytnout seznámení s metodami procesní analýzy, modelování a optimalizace a jejich následnou praktickou aplikací. Teoretická část práce se zabývá popisem a definicemi termínů spojených s procesní analýzou. Dále jsou zde představeny metody procesní optimalizace a notace a standardy využívané při procesním modelování. Poslední část teoretické práce je zaměřena na procesní oblast Release managmentu z hlediska souvisejících best practice. Praktická část práce vychází z teoretického základu představeného v první části práce. Zabývá se popisem sledované organizace a zvolení vhodné optimalizační metody pro účely práce. Hlavní část práce tvoří aplikace teoretických poznatků v praxi v rámci analýzy vybraného procesu ve sledované organizaci a návrhu jeho optimalizačních opatření.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses