Sběr a analýza požadavků společnosti a návrh řešení pro nový klientský webový portál - Skála, Jakub; Pour, Jan; Bartelová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Hlavním cílem této diplomové práce je vytvořit návrh řešení nového klientského webového portálu pro konkrétní společnost. Pro dosažení hlavního cíle práce jsou v práci stanoveny i cíle vedlejší, které je taktéž nutné naplnit pro adekvátní řešení primárního cíle. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V části teoretické patří mezi vedlejší cíle analýza prací obdobného typu a literatury spjaté s touto tématikou. Výsledky a výstupy části teoretické jsou uplatněny v části praktické při vytváření procesního modelu, který slouží jako metodika pro dosažení hlavního cíle a je dále doplněna o zkušenosti autora této práce. Hlavní část praktického oddílu obsahuje analýzu současného stavu ve společnosti (AS-IS) a sběr a vyhodnocení požadavků na nový klientský portál, které jsou nutnou podmínkou, a tedy dalšími vedlejšími cíli k naplnění cíle hlavního. Samotným návrhem řešení se poté zabývá závěr praktické části, který respektuje současný stav ve společnosti a naplňuje veškeré požadavky společnosti. Závěr práce je věnován jejímu shrnutí, reflektuje naplnění jednotlivých cílů práce a uvádí doporučení pro úpravu a doplnění procesního modelu a samotného návrhu řešení.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses