Informační systém pro podporu komunikace s klienty pro malé podniky - Balogh, Tomáš; Karkošková, Soňa; Počuch, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tématem této diplomová práce je vytvoření webové aplikace pro podporu informovatelnosti klientů digitální agentury zabývajícím se vývojem softwaru. Hlavním přínosem je poskytnutí informací klientům k zjištění aktuálního stavu projektu ze systému Jira, správné hlášení chyb a stažení řídicích dokumentů projektu. Nejdříve bude provedena analýza stávající situace, z kterých budou stanoveny požadavky na aplikaci. Dále proběhne návrh případů užití, wireframů a ověření na stávajících firemních klientech. Vývoj bude probíhat v technologiích NodeJS a React s napojením na stávající cloudové služby firmy Atlassian.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses