Česko-kanadské a kanadsko české kulturní standardy v pracovním prostředí - Langerová, Anna (2020)
Cílem diplomové práce je identifikování česko-kanadských a kanadsko-českých kulturních standardů v pracovním prostředí. Dílo analyzuje oblasti, v kterých se obě kultury liší, a porovnává získané informace z výzkumu s teoretickými podklady. Vedlejším cílem je stanovení doporučení, které mohou pomoci českým občanům při prvním střetu s kanadskou kulturou.