Česko-kanadské a kanadsko české kulturní standardy v pracovním prostředí - Langerová, Anna; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem diplomové práce je identifikování česko-kanadských a kanadsko-českých kulturních standardů v pracovním prostředí. Dílo analyzuje oblasti, v kterých se obě kultury liší, a porovnává získané informace z výzkumu s teoretickými podklady. Vedlejším cílem je stanovení doporučení, které mohou pomoci českým občanům při prvním střetu s kanadskou kulturou.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses