Komparace efektivnosti online marketingu dvou firem z různých oborů podnikání - Krásný, Daniel; Průša, Přemysl, 1980-; Šauer, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním a vyhodnocením efektivnosti online marketingu dvou firem z různých oborů podnikání. Srovnání je provedeno na základě reálných dat získaných během marketingové komunikace za určité časové období. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se nejprve zaobírá obecným pojetím marketingu, vymezením online marketingu, nástroji využívanými v online marketingu, definuje měření a metriky využívané k vyhodnocování výsledků efektivnosti komunikace a rozebírá nové trendy v oboru. V praktické části je provedena analýza marketingové komunikace firem, která je zakončena interpretací a vyhodnocením, komparací výsledků a doporučeními.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses