Zaměstnávání cizinců - Pavlová, Martina; Soušková, Milena; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
V současné době se řada zaměstnavatelů v České republice potýká s velmi nízkou nezaměstnaností, která se v praxi projevuje nedostatkem pracovní síly na trhu práce. Jedním z možné formy získávání pracovní síly je zaměstnávání cizinců. Cílem diplomové práce Zaměstnávání cizinců je jednak popis právní úpravy a procesu zaměstnávání cizinců v České republice a současně i hlubší analýza komplikovaného správního řízení vedené před Odborem migrační a azylové politiky Ministerstva vnitra včetně vymezení možných úskalí a nástrojů ke zlepšení.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses