Postavení Ruska na světovém trhu s hliníkem - Golovin, Vsevolod; Bolotov, Ilya; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Práce se zaměřuje na zhodnocení Ruské federace na světovém trhu s hliníkem, zjišťuje jeho specifika a popisuje současný trh. Dále se zaměřuje na komparaci zemí vyrábějící hliník a je orientována zejména na Ruskou federaci, na jejím příkladu jsou vymezeny srovnávací vlastnosti a podle nich, zjištěním do jaké míry se kryjí s nejrelevantnějšími zeměmi tohoto trhu se ukáže jak moc významné postavení Ruská federace na tomto trhu zaujímá.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses