Účinnost on-line komunikace - Herskovič, Tadeáš; Cimler, Petr, 1956-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, jak účinná může být online marketingová komunikace zvolených marketingových nástrojů na věkové generace. Teoretická část práce se zabývájí popsáním teoretických pojmů. Jsou zde charakterizovány pojmy online marketing, marketingové nástroje, sociální sítě a marketing na sociálních sítích a sociální sítě v České republice. Praktická část nejprve charakterizuje měření účinnosti komunikace, dále analyzuje zkoumané internetové obchody Alza.cz a Mall.cz a poté stručně charakterizuje věkové generace Baby boomers, X, Y a Z. Nakonec vyhodnotí účinnost a efektivitu online marketingové komunikace a vymezí několik doporučení pro vybrané společnosti pro zvýšení účinnosti na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses