Produkt cestovního ruchu v destinaci – Kraj Vysočina všemi smysly - Minxová, Kristýna (2020)
Tato diplomová práce se zabývá produktem cestovního ruchu v Kraji Vysočina. Cílem práce je vytvoření návrhu nového produktu s názvem „Kraj Vysočina všemi smysly“. Součástí zadání bylo také propojení nového produktu s jednotným vizuálním stylem destinační společnosti Vysočina Tourism, příspěvková organizace. Díky novému produktu poznají návštěvníci destinace krásy Kraje Vysočina skrze všechny své smysly, získají nové zážitky a zároveň se dozví spoustu zajímavostí. Z vybraných atraktivit a aktivit na Vysočině je složeno celkem dvacet návrhů produktových balíčků pro určené cílové skupiny návštěvníků. Návrh produktu zahrnuje také návrh loga, který bude využíván při marketingové komunikaci s veřejností.