Produkt cestovního ruchu v destinaci – Kraj Vysočina všemi smysly - Minxová, Kristýna; Herget, Jan; Čihák, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá produktem cestovního ruchu v Kraji Vysočina. Cílem práce je vytvoření návrhu nového produktu s názvem „Kraj Vysočina všemi smysly“. Součástí zadání bylo také propojení nového produktu s jednotným vizuálním stylem destinační společnosti Vysočina Tourism, příspěvková organizace. Díky novému produktu poznají návštěvníci destinace krásy Kraje Vysočina skrze všechny své smysly, získají nové zážitky a zároveň se dozví spoustu zajímavostí. Z vybraných atraktivit a aktivit na Vysočině je složeno celkem dvacet návrhů produktových balíčků pro určené cílové skupiny návštěvníků. Návrh produktu zahrnuje také návrh loga, který bude využíván při marketingové komunikaci s veřejností.
Vedoucí práce: Jan Herget
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses