Marketingová strategie vybrané cestovní kanceláře - Salivarová, Kateřina (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením marketingového mixu vybrané cestovní kanceláře, konkrétně CK FISCHER. Cílem práce je navrhnout pro tuto cestovní kancelář možná vylepšení marketingového mixu do budoucna. Návrhy na vylepšení jsou provedeny na základě vyhodnocení výsledků individuálních rozhovorů s vybranými respondenty a jsou rozčleněny podle jednotlivých věkových kategorií. V rámci individuálních rozhovorů je ověřována platnost dvou stanovených hypotéz: „Mladší generace využívá služeb cestovních kanceláří v menším rozsahu.” a „Cena představuje rozhodující faktor při výběru dovolené”. Zhodnocení marketingového mixu a vyhodnocení výsledků individuálních rozhovorů představuje východisko pro stanovení možných návrhů na vylepšení marketingového mixu vybrané cestovní kanceláře za účelem efektivnějšího zacílení jednotlivých věkových skupin.