Biopotraviny v retailových řetězcích - Pavlíčková, Karolína; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Produkce biopotravin představuje šetrnější přístup k životnímu prostředí a mimo jiné má pozitivní vliv na zachování biodiverzity. Tato bakalářská práce se zabývá problematikou biopotravin v retailových řetězcích na českém trhu. Hlavním cílem práce je zhodnotit nabídku biopotravin na českém trhu v online prostředí a provést cenové srovnání. K dílčím cílům se řadí vyhodnocení postoje spotřebitelů k biopotravinám se zaměřením na věkovou kategorii 18 až 30 let. K dosažení cíle bakalářské práce je využita metoda komparace a dotazování. Na základě výsledků dat z výzkumu jsou navržena doporučení pro maloobchodní řetězce na trhu s biopotravinami.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses