Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje společnosti RIGHT INDICADA, s. r. o. - Gardoň, Jiří (2020)
Cílem této práce je zobrazení celkové finanční situace a finančního zdraví regionální pracovní agentury RIGHT INDICADA, s. r. o. během let 2015-2019. Práce je členěna na dvě části. První část je zaměřená na metodologii v oblasti finanční analýzy a detailnější popis jednotlivých analýz jako jsou vertikální a horizontální analýza dále poměrové ukazatele, analýza zadluženosti a bankrotně-bonitní modely. V praktické části bude prováděna finanční analýza vybrané společnosti s paralelním propojením na konkurenty v odvětví. Na základě této analýzy bude predikován možný finanční vývoj společnosti v následujícím roce. V poslední části práce je celkově zhodnoceno hospodaření společnosti s doporučeními a komentářem.